085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Taxateur Utrecht
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een taxateur in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een taxateur die werkzaam is in Utrecht

Taxatie woningen

Bent u op zoek naar een taxateur in Utrecht, die uw woning voor u kan taxeren? de door ons aangedragen professional is u graag van dienst. de door ons aangedragen professional heeft ervaring met de taxatie van woningen in Utrecht en omgeving en zijn dan ook de aangewezen persoon voor het uitvoeren van een dergelijke taxatie. Voor welk doeleinde u ook een taxatie wilt laten uitvoeren, wij zorgen ervoor dat u snel een betrouwbaar taxatierapport in handen heeft.

Verschillende redenen voor de taxatie van woningen

Woningen hebben niet één vaste waarde, maar meerdere waarden die stuk voor stuk dienen voor een ander doeleinde. Zo ontvangt u bijvoorbeeld jaarlijks een WOZ-beschikking van de gemeente waarin de WOZ-waarde van uw pand staat. Deze waarde wordt door de gemeente vastgesteld en bepaalt voor hoeveel gemeentelijke belasting u wordt aangeslagen. Voor het afsluiten van een brand- of opstalverzekering wordt bij alle woningen de herbouwwaarde als uitgangspunt genomen; de waarde die het kost om het pand na een totale verwoesting weer op te bouwen. Wanneer u een huis koopt en hiervoor een hypotheek wilt afsluiten, of wanneer u uw huidige hypotheek wilt oversluiten, wordt gekeken naar de executiewaarde van het pand. Dit is het bedrag dat het huis zou opleveren, wanneer het op een gedwongen verkoop zou eindigen. Voor welk doeleinde u ook een taxatie nodig heeft, voor taxatie van woningen in Utrecht of in de omgeving van Utrecht bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een taxateur die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606